HIŠE L BREG    HIŠE D BREG   ZEMLJIŠČA   POSLOVNI    GOZDOVI   KMETIJE   ODDAMO   VIKENDI   PRIMORJE   STANOVANJA
   NEPREMIČNINE   MENJAMO

12 PISARN V 2. NAD. ODDAMO
CENTER PTUJA
PO DOGOVORU €
več >>


2009-2012 © Dividenda d.o.o. | Vse pravice pridržane
MENJAMO

ŽELTE MENJATI SVOJO NEPREMIČNINO ZA DRUGO NEPREMIČNINO ?

1. ENOSOBNO STANOVANJE BLIZU AVTOBUSNE POSTAJE NA PTUJU MENJAMO ZA MANJŠO HIŠO ALI KMETIJO  NA PTUJU- ŠTAJERSKEM.

2. ČUDOVITO OBNOVLJENO SONČNO ŠTIRISOBNO STANOVANJE V CENTRU PTUJA PRODAMO.PRODAJA SE DELNO OPREMLJENO, PARKIRANJE MOŽNO NA DVORIŠČU HIŠE.MOŽNA TUDI MENJAVA ZA VEČJO NOVEJŠO HIŠO NA PTUJU.

3. VRHUNSKI APPARTMA NA PAGU MENJAMO ZA STANOVANJE ALI HIŠO NA PTUJU,MARIBORU ALI BLIŽNJI OKOLICI.

4. ZAZIDLJIVO GRADBENO PARCELO, (4 KM IZ PTUJA, PRIMERNO ZA MANJŠI RANČ) Z GRADBENIM DOVOLJENJEM, S PLAČANIMI VSEMI PRISPEVKI, Z GRADBENIM NAČRTOM ZA PRITLIČNO HIŠO, PRODAMO. ELEKTRIČNI IN VODOVODNI PRIKLOP JE NA PARCELI, NA NOVO UREJENA IN UTRJENA CESTA.MENJAMO ZA DRUGO NEPREMIČNINO.

5. ČUDOVITO NEDOKONČANO VILO, NA HRIBU, V HALOZAH, S ČUDOVITIM POGLEDOM NA DRAVO IN DRAVSKO DOLINO, PRODAMO ALI MENJAMO ZA APPARTMA NA MORJU.

6. HIŠO V ČUDOVITEM OKOLJU KRČEVINE PRI VURBERGU Z RAZGLEDOM NA DRAVO IN POHORJE MENJAMO ZA ENAKOVREDNO NIŽJELEŽEČE  STANOVANJE NA PTUJU.

7. NOVEJŠO PRITLIČNO  HIŠO V DRAŽENCIH MENJAMO ZA NOVO DVOSOBNO STANOVANJE NA PTUJU V PRVEM NADSTROPJU Z VAŠIM DOPLAČILOM.

8. NOVI PENZION V OKOLICI PTUJA, V NEOKRNJENI NARAVI, OB REKI, Z VELIKIM PARKIRNIM PROSTOROM, PRODAMO. OBJEKT JE NOVI, Z LOČENIMI TREMI PROSTORI IN TREMI ŠANKI ZA LOČENE SKUPINE IN Z VELIKO TERASO ZA 200 OSEB IN Z IGRIŠČEM.V NADSTROPJU JE DEVET OPREMLJENIH SOB. V OBJEKTU JE VSA OPREMA IN DROBNI INVENTAR, OBRATOVANJE JE MOŽNO TAKOJ.V RAČUN VZAMEMO DRUGO NEPREMIČNINO.

9. Novejšo, atraktivno hišo v okolici ORMOŽA prodamo ALI MENJAMO ZA PTUJ.Hiša je na čudoviti lokaciji, z vso potrebno infrastrukturo,ob hiši je še gospodarsko poslopje v vel. 190 m2 ter velka mansarda v velikosti 100 m2.Velika parcela omogoča tudi konja ali druge živali.

10. VILO IN POSLOVNI OBJEKT MED LENARTOM,MARIBOROM IN PTUJEM, V VELIKOSTI 465 M 2 IN 10.000 M2 PARCELE PRODAMO ALI MENJAMO ZA NEPREMIČNINO V MB, LJ, PRIMORSKI ALI HRVAŠKEM.

11. HIŠO V ČUDOVITEM MIRNEM NASELJU, 1 KM IZ CENTRA PTUJA, PRODAMO. JE PRIMERNA ZA DRUŽINO KI SI ŽELI MIRNEGA NASELJA IN BLIŽINO DRAVE, LAHKO TUDI MENJAMO ZA NOVEJŠE OZ NOVO STANOVANJE V CENTRU LJUBLJANE.

12. OBNOVLJENO STANOVANJSKO MEŠČANSKO HIŠO V CENTRU PTUJA S ČUDOVITO SONČNO TERASO, PRODAMO. HIŠA  SE BO DOKONČALA PO ŽELJAH KUPCA.VELIKA JE KOT ŠTIRISOBNO STANOVANJE,V RAČUN VZAMEMO TUDI DRUGO NEPREMIČNINO.

14. GRADBENO PARCELO Z GOSPODARSKIM OBJEKTOM ZA NADOMESTNO GRADNJO, KI VAM ZNIŽUJE KOMUNALNI PRISPEVEK, V SPUHLJI, ZAMENJAMO ZA STANOVANJE ALI STAREJŠO HIŠO NA PTUJU ALI OKOLICI.( Z NAŠIM DOPLAČILOM)

15. OBNOVLJENO ENODRUŽINSKO HIŠO V SPUHLJI V VRED. 85.000 EUR  ZAMENJAMO ZA DVA STANOVANJA NA PTUJU.

16. POSLOVNOSTANOVANJSKI OBJEKT(GOSTILNA,TRGOVINA,SOBE), 11 KM IZ PTUJA V VRED. 85.000 EUR MENJAMO ZA NEPREMIČNINO NA PTUJU,MARIBORU,MORJU.

17. NOVA STANOVANJA V OKOLICI PTUJA ZAMENJAMO ZA NEPREMIČNINO NA MORJU.

18. NOVEJŠE PRITLIČNO ENOSOBNO STANOVANJE V BISTRICI OB DRAVI MENJAMO ZA BIVALNI VIKEND V VIDEM PRI PTUJU.

19. DVODRUŽINSKO OVEJŠO HIŠO V CIRKULANAH S 15.000 M2 VELIKO PARCELO PRODAMO ZA 80.000 EUR ALI MENJAMO ZA STANOVANJE NA ŠTAJERSKEM.

20. NOVEJŠO MALO HIŠO V OKOLICI MAJŠPERKA MENJAMO ZA STANOVANJE V PTUJU,MARIBORU, MAJŠPERKU, KIDRIČEVEM..